pullerter

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ny teknologi på gaden – nemlig de smarte, nye pullerter med lys. Disse pullerter har mange forskellige funktioner. Der er den mest åbenlyse, nemlig at levere godt lys, men de kan derudover også bruge til en del andre ting som for eksempel nedstøbning. Læs med her og få mere information og den smarte og effektive pullert med lys.

Lækkert og elegant design

Ikke nok med, at disse pullerter leverer godt lys, så kommer de også i mange forskellige former og designs. Du behøver altså ikke at skulle ærgre dig over, at du skal gå på kompromis med design for at opnå skarp gadebelysning. Du kan frit vælge designet – du kan for eksempel vælge en pullert med kugle-top, for at opnå et mere elegant og dekorativt udseende. Du kan også vælge noget mere råt og industrielt som for eksempel den klassiske corten pullert eller den firkantede pullert. Der er mange muligheder, så det er bare med at finde netop den pullert, der passer til din stil.

Aftagelige og fleksible pullerter

Ønsker du at fokusere mere på fleksibilitet og effektivitet fremfor design og udsende, når det kommer til pullerter, kan disse behov også nemt opfyldet. Du kan nemlig sagtens finde pullerter, der er både tilt bare og selvoprettelige. Dette er en stor fordel, hvis pullerten eksempelvis skal stå på en parkeringsplads. Hvis en bil bakker ind i pullerten, vil den hurtigt rette sig op igen, og bilen vil højest sandsynligt kunne forlade parkeringspladsen uden større skræmmer og skader. Den aftagelige pullert giver næsten sig selv – det smarte ved den er nemlig, at den let kan tages af og på. Den aftagelige pullert er god til formål, hvor du kun skal bruge den i en kort periode – det kunne for eksempel være et forhindringsløb eller et distanceløb. Det er bare med at være kreativ!