Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er vild med det nyeste teknologi, så ved du nok også, at det kan være svært at følge med, hvis man gerne vil have den nyeste model, kan det hurtigt blive en dyr affære, og de fleste kender nok godt det med, at det kan være lidt svært at spare 5-7000 om hvert år til en ny mobil, og så er det jo heldigt, at der er rigtig mange teleselskaber, der tilbyder, at man kan købe sin nye telefon på afbetaling, men er det nu også en god ide?

Det skal du være opmærksom på

Det er ikke svært at finde et forbrugslån, der gør det muligt for dig, at købe lige den telefon du har lyst til, men i nogle tilfælde kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis du ikke kigger dig godt for inden du låner pengene. For selvom der er mange der tilbyder nogle ganske lave renter, så er der endnu flere der har det modsatte, hvor du hurtigt kan komme til at betale dobbelt så meget for telefonen, som den egentlig kostede.

En af de ting du skal huske på, hvis du låner til en telefon, er at det er en god ide at have afviklet gælden på 12 måneder, hvis du hører til dem, der gerne vil have den nye model, når den kommer. Der er ikke meget der er værre, end at skulle gå og betale af på en telefon man ikke længere er i besiddelse af.

Køb ved teleselskaberne

Ofte kan det være en god ide at vælge at købe telefonen gennem teleselskaberne, da de i mange tilfælde tilbyder, at man kan købe den på afdrag helt uden gebyrer, da de på den måde er mere eller mindre sikker på, at man er kunde lige så længe som man afbetaler på telefonen.

Der er derfor også mange der tilbyder, at man kan afdrage den over 24 måneder, hvilket betyder at man at bundet til selskabet lidt længere, men også her kan det være en god ide at vælge 12 måneder.