Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der var en gang hvor man nærmest fik foræret en telefon, hvis man tegnede et mobilabonnement hos et teleselskab i et halvt år. Den tid er naturligvis forlængst forbi, og smartphones kan da også en hel del mere end de gamle traditionelle mobiltelefoner kunne det for år tilbage.

Selvom mange ting i den teknologiske verden er blevet billigere og billigere i de sidste mange år, så er smartphones generelt blevet dyrere og dyrere og vi er blevet villige til at betale mere for det vi har i vores lommer.

Priser på mobiltelefoner er med andre ord ikke længere det eneste der afgør om vi køber dem, og vi betaler gerne hvad det koster, hvilket salgstallene på de nyeste modeller fra Apple og Samsung da også vidner om, hvor de største iPhone modeller efterhånden nærmer sig 9000 kroner.

Samsung dyreste nogensinde?

Apples største konkurrent Samsung er til efteråret klar med en ny mode, nemlig deres kommende Galaxy Note 8, og hvis man vil have fingrene i den, skal man have den store tegnebog frem, den bliver nemlig alt andet end billig, hvis man da skal tro de seneste rygter omkring den.

Det forlyder at den kommer til at koste 999 euro, hvilket vil gøre det til den dyreste model fra Samsung nogensinde, da det er godt 100 euro mere end Galaxy 8 Plus, da denne blev introduceret.

Som nogen måske kan huske, havde Samsung mildest talt nogle problmer med Note 7 modellen, der brød i brand, men det har altså ikke afskrækket den Sydkoreanske IT gigant i at fortsætte med modellen og så endda som deres dyreste nogensinde.

Dansk pris ukendt

Priserne er endnu ikke annonceret af Samsung selv, så det vides ikke om det kommer til at holde helt stik. Gør de det, kommer den sandsynligvis til at nærme sig Apples største iPhone i pris – altså i nærheden af 9000 kroner.

(billedet er IKKE den nye Galaxy Note 8)