Mobil app udvikling i fremtiden

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mobil app udvikling i fremtiden

I dag har vi smartphones til stort set hver eneste af hverdagens gøremål. Vi kan næsten ikke klare noget selv længere, uden at skulle bruge vores smartphone eller tablet til at verificere et eller andet. Vores hukommelse er ligeledes blevet forværret i forhold til nogle generationer tilbage. Vi har ikke længere samme behov for at memorere ting eller begivenheder, da alle svarene ligger i vores bukselomme. Vi kan blot tage vores telefon op og ”Google” svaret.
Dette gør vores generation enormt privilegeret, og det er ikke altid noget, vi går og husker på.

Mange siger, at en ny teknologi først bliver udnyttet til fulde af den næste generation. Det vil sige, at vi ikke kommer til at udnytte mobile enheder på niveau med den næste generation. Vi kan stille og roligt begynde at se tendensen, da småbørn allerede nu kan navigere helt uforstyrret rundt på en tablet. Samtidig har generationen før os har svært ved bare at opdatere en applikation.

Hvordan kommer det til at se ud?

Så hvordan kommer mobil app udvikling til at fungere i fremtiden. Vil vi stadig se lige så mange nye applikationer i AppStore og Marketplace, som vi ser poppe frem den dag i dag.

Det er svært at svare på. Mange spår, at apps ikke længere primært kommer til at blive udviklet til smartphones og tablets. Smartwatches har forsøgt at indfinde sig på det danske og internationale marked. Men det er lidt som om, at det ikke er alle, der har taget urene til sig – endnu.
Nogle siger også, at apps ikke kommer til at fungere på samme måde, som vi oplever dem i dag. Stemmesøgning bliver det nye. Amazon har lanceret en model og Google har ligeledes givet deres bud på stemmestyret højtaler. Vil der kommer applikationer til disse nye former for søgemaskiner? Måske. Det vil tiden vise. Det afhænger også lidt af, hvor gode henholdsvis Google, Amazon og måske nye spillere er til at udvikle på enhederne.

Spændende det bliver det hvert fald. Har du spørgsmål eller vil høre lidt mere om den nuværende tendens indenfor mobil app udvikling, så kan du kontakte House of Code i Odense lige her.