Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er nok ikke mange, der vil stille spørgsmåltegn ved, at smartphones er blevet bedre og bedre, og en lommecomputer er efterhånden en langt bedre betegnelse for det vi har i lommen end en mobiltelefon. For mange er den basale egenskab som at ringe efterhånden det den bruges mindst til.

Der er dog et enkelt punkt, hvor nye smartphones ikke altid er så smarte, og det er når det kommer til batteriets levetid, hvilket er en naturlig konsekvens af alle de ting, som de skal kunne. Producenterne udvikler hele tiden på dem, og batterierne får mere og mere kapacitet, men i takt med at kraverne også bliver tilsvarende større, betyder de større batterier ikke altid at batteritiden rent faktisk bliver betragteligt bedre.

Alle kan få brug for mere batteri

Det har åbnet op for et kæmpe milliardomsættende branche. Powerbanks er nemlig mere populære end nogensinde før, da der ikke er nogen der bryder sig om at løbe tør for strøm og derfor godt kan lide at have en livlinje. En powerbank er en form for batteri eller energikilde om man vil, hvor man kan oplade sin smartphone eller tablet ved at sætte opladningskablet i. Powerbanken kan så oplades, så den kan bruges igen.

Skal de kun kunne oplade din smartphone en enkelt gang, behøver de ikke fylde meget mere end en lighter, mens de store powerbanks der kan oplade alt fra smartphones masser af gange eller sågar en laptop naturligvis fylder væsentligt mere.

Vi har fundet et stort udvalg på danske danske hjemmeside InkPro, der ellers mest er kendt for at forhandle blækpatroner og lignende, men altså også har et stort udvalg i powerbanks.

Med en powerbank er du også godt rustet til den danske sommer, hvor du sikkert skal på stranden eller lignende, og hvad er værre end at løbe tør for strøm midt på dagen, så man ikke kan høre mere spotify, når man ligger på stranden. Eller man løber tør ligesom man skal til at tage det perfekte feriebillede.