Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Digitaliser din virksomhed

Fremhæv vigtigheden af at digitalisere din virksomhed og have nye kanaler for dine kunder til at få adgang til dine produkter eller tjenester. Fra muligheden for at bestille til afhentning, nye leveringsmuligheder, booke aftaler eller en onlinebutik, har vi set alle former for små virksomheder tilpasse sig.

At sikre, at du har en opdateret og moderne tilstedeværelse, der giver dine kunder mulighed for at købe online, er nøglen til fremtidig forretning, selvom du i øjeblikket driver en lokal fysisk butik. Køb webshop.

Overvej gavekort

En ting, der stiger eksponentielt fra forbrugerne omkring feriesæsonen, er køb af gavekort/certifikater. Med dette i tankerne er der en enorm mulighed for din virksomhed for at udvikle gavekort for at lokke fremtidige køb.

Opbyg partnerskaber

At støtte vores lokalsamfund er altid vigtigt, men i år er det endnu mere. At finde måder at samarbejde med andre små virksomheder i dit område på kan være en fantastisk måde at forbedre din eksponering og støtte andre lokale ejere.

Lokal SEO

Det er en passende strategi for små virksomheder. Det er vigtigt for enhver organisation, der har en fysisk adresse. Den lokale SEO-strategi inden for digital markedsføring vil hjælpe din virksomhed med at udkonkurrere dine konkurrenter i dit område. Målet med den lokale SEO er at få en høj placering i søgningerne i dit område. Når folk søger efter lange søgeord såsom frisør i Lyngby, så bør din virksomheds hjemmeside vises øverst i søgningen.

SEO (Søgemaskinemarkedsføring)

Søgemaskinemarkedsføring er den mest effektive måde at udvikle din virksomhed på. Dette skyldes, at hver person bruger en søgemaskine til at finde ting online såvel som lokalt. Den lille virksomhed kan konkurrere med den store virksomhed ved at være på søgemaskinen. Det bliver nødvendigt for din hjemmeside at rangere højere på søgeresultatet. Hvis du ikke kender SEM, så kan du konsultere professionelle digitale marketingfirmaer. De vil tilbyde dig tjenester under navnet SEO (Search Engine Optimization). Gennem SEO vil din virksomheds hjemmeside få mere af den organiske og gratis trafik. Betalte annoncer kan også hjælpe dig med at få besøg på din hjemmeside, men du skal betale for dem.

E-mail marketing

E-mail marketing er blevet en førsteklasses måde at kommunikere på for små virksomheder, uanset om det er online eller offline. Den lille virksomhed kan starte e-mail marketing ved at oprette en liste over potentielle kunder. Det omtales nu som den mest profitable form for digital markedsføring, der øger omsætningen. Kunderne på listen er dem, der er interesserede i din virksomheds produkter og tjenester. Med den voksende e-mail-liste begynder de små organisationers forretning at vokse.

Social Media Marketing

I disse dage bruger folk mere tid på sociale medier, og det er grunden til, at det er blevet et vigtigt marketingværktøj for digitale marketingfolk. Ifølge statistikker bruger folk i gennemsnit 135 minutter om dagen på at drive sociale netværkssider. Den gennemsnitlige tid stiger år for år, fordi folk bruger sociale medier til at forbinde med deres venner samt til at markedsføre deres produkter og tjenester. De små virksomheder er begyndt at bruge social media marketing, og de får fordele på flere måder, såsom:

  • De kan dele deres værdifulde og interessante indhold for at engagere publikum.
  • De kan bruge sociale medier til kundeservice og adressering af deres klager.
  • De kan skabe brandgenkendelse gennem samarbejde med influencers og tiltrække nye kunder.