Kvinde sidder i sofaen med mobilen og computeren

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den teknologiske udvikling giver os hele tiden nye muligheder, og det er ikke usandsynligt, at hele hjemmet snart kan styres fra mobilen. Vi danskere gør flittigt brug af disse nye muligheder, og her kan du finde tre funktioner, som er særligt populære hos os.

Støvsug på farten

De fleste er bekendt med, at der findes robotstøvsugere, der kan klare støvsugningen for dig, men vidste du, at mange af dem kan sættes i gang fra mobilen – også når du ikke hjemme? En robotstøvsuger gør det sure arbejde for dig og er et billigt alternativ til rengøringshjælp. Den er dog ikke helt lydløs, men støjer derimod ofte mere end en almindelig støvsuger. Derfor er det netop praktisk, at den kan sættes i gang fra mobilen, så du kan komme hjem til et rent og stille hjem. Hvis du overvejer at investere i en robotstøvsuger, kan du se udvalget her.

Kom hjem til et lunt hjem

Vi begynder så småt at gå efteråret i møde, og det betyder, kølige og mørke eftermiddage. De færreste synes det er sjovt at komme hjem til et koldt, uopvarmet hjem efter en lang arbejdsdag. Brug mobilen til at skrue op for varmen, når du sætter dig ind i bilen efter job og slip for at træde ind i en kold bolig. På den måde kan du komme hjem til et dejligt varmt hjem uden at belaste miljøet unødvendigt.

Tænd og sluk lyset

Du kan også bruge mobilen til at tænde og slukke lyset i hjemmets rum. Det betyder, at du fra sofaen kan styre lyset, og altså ikke behøver at rejse dig, når du har glemt at slukke i køkkenet eller på børneværelset. En anden væsentlig fordel ved denne mulighed er, at du kan styre lyset, mens du ikke er hjemme. Det er fordelagtigt, når du er på sommerferie eller ude af huset juleaften – og det digitale hjem i en nøddeskal. På den måde ser det ud som om, der er nogen hjemme, og risikoen for indbrud er væsentlig mindre.