Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange mener at tid er penge, hvorfor de fleste virksomheder ønsker at spare tid. Dette kan man gøre ved at skære ned på personale eller andre goder, men du kan også vælge at optimere din arbejdsplads med digitale løsninger såsom AV-udstyr i virksomheden.

AV står for audiovisuel, hvilket handler om digitale hjælpemidler i forhold til billede og lyd. Her kan der eksempelvis være tale om et smartboard i virksomhedens mødelokale eller en projektor i virksomhedens konferencerum. AV-udstyr kan altså dække bredt, og derfor er det ikke en overraskelse at der findes mange forskellige typer af AV-udstyr, som kan være behjælpelig med at løfte den daglige arbejdsbyrde.

Inden du vælger noget specifikt AV-udstyr til din virksomhed, kan det være en god idé først at overveje om det er en udgift eller besparelse for virksomheden – dette kan nemlig variere fra virksomhed til virksomhed. Samtidig er det også vigtigt at se på, hvor det pågældende AV-udstyr vil kunne være til nytte. Mange steder kan udstyret nemlig være en stor hjælp, mens det andre steder kan være en belastning for arbejdsopgaverne og medarbejderne.

Et eksempel på en smart og effektiv løsning kan være, at installere en lille touchskærm ved hvert mødelokale i virksomheden. Disse skærme vil kunne kobles til jeres kalendersystem samt give et hurtigt overblik over, hvilke lokaler, der er til rådighed på hvilke tidspunkter og hvilke dage. På denne måde kan alle medarbejderne i din virksomhed hurtigt, nemt og effektivt både booke mødelokaler, forlænge den pågældende tid i et bestemt mødelokale, annullere møder, sådan at andre kan få adgang til lokalerne og meget mere.

Det kan også være en smart løsning at ty til trådløs deling af indhold på møder, hvilket er ideelt i de situationer, hvor der kan være behov for at dele indhold fra en computer, tablet eller smartphone til en stor skærm i mødelokalet.