apps til hjemmet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Din smartphone bruges til mere og mere i dag. Især på hjemmefronten er der mange ting som telefonen kan være behjælpelig med. Vores hjem består af mere og mere elektronik, og det er efterhånden alle elementerne i hjemmet som kan kontrolleres via telefonen. Køleskabe der selv bestiller maden hjem, når der er udsolgt, varmen i huset som fjernstyres med telefonen og gardinerne som kan indstilles via telefonen. Der er sket så ufattelig meget indenfor de sidste år og vi set på de mange muligheder.

Alt styres fra smartphonen

Hvis man ellers er villig til at betale, findes der stort set ikke de hårde hvidevarer, der ikke kan betjenes med en smartphone. Det kan være alt fra at tænde ovnen på vej hjem i bilen, så den er varm, når man kommer hjem og kan sætte stegen direkte ind, til at sætte vaskemaskinen i gang i løbet af dagen, så tøjet ikke ligger og bliver krøllet.

Udover de mange praktiske ting, fylder teknologi rigtig meget, når det kommer til til underholdningen i de danske hjem. Der er stort set ikke længere nogen, der ikke kun har en streamingtjeneste og mange af os har oftest flere. Mange af disse styres med smartphones eller familiens tablets, og har været med til at ændre måden hvorpå vi ser fjernsyn, om de så er film eller serier.

Vi får generelt også flere el apparater ind i vores køkkener, der er intelligente. Både kaffemaskiner som kan betjenes direkte fra telefonen, bagemaskinen som ligeledes kan betjenes, ja mulighederne er mange.

Energibesparende teknologi

Generelt set er teknologien i den grad rykket ind i de danske hjem, selv rullegardinerne og vinduer bliver i mange huse enten styret med enten en app eller et betjeningspanel, så de åbner, hvis der bliver for varm og lukker, hvis der bliver for koldt eller begynder at regne.