Mobil app udvikling i fremtiden

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har en aktiv hund, der godt kan lide at drage lige på eventyr fa tid til anden uden lige at informere om det, så kender du problemet. Der er de færreste hundeejere der synes, det er helt fantastisk at skulle gå og kalde på ens hund og desperat håbe på, at den kommer. I de fleste tilfælde kommer hunden naturligvis tilbage, men der er hvert år hunde der forsvinder.

Hvis du før har stået i den situation, er der naturligvis en god sandsynlighed for, at det kommer til at ske igen. For selvom din hund måske ikke strejfer rundt omkring hele tiden, så kan man hurtigt komme i en situation, hvor hunden er ude af synet.

Det gode ved det er naturligvis, at der findes en løsning til dette, da teknologien som i mange andre tilfælde, her kommer os til gode. GSP trackere er nemlig ikke bare kommet ned i  nogle priser, hvor alle kan være med, de er også blevet meget bedre og langt mere præcise, end de var for bare ganske få år siden.

Det gode ved GPS trackere er, at de i sagens natur tracker via GPS, hvilket også betyder, at de virker i hele verden. Så hvis du nu har din hund med på campingferie i Italien, Frankrig eller lignende, så kan du også bruge den der.

Der findes nogle, der er lavet som halsbånd til hunden, men der findes også udgaver, der blot skal sættes fast i hundens normale halsbånd. De fås også i mange forskellige størrelser, og ofte vil hunden slet ikke bemærke, at den har et på.

Med disse trackere kan du følge hundens færden, og skulle den løbe længere væk end du kan se, kan du nemt se hvor den er på din smartphone inden for ganske få meter. Alt efter model kan man også sætte en masse regler op, så du får advarsler, når den er mere end 50 meter væk fra hvor den plejer at være og lignende.

Så hvis du gerne vil have styr på din hund, så er det blot at købe en tracker, installere en app, og så er du i gang.