Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kender det alle sammen godt at gå rundt i den lækre sommersol og lige skulle se noget hurtigt på ens smartphone, men ikke rigtig kunne se hvad det er der står på telefonen fordi solens skær går direkte ind i telefon og dermed gør den ubrugelig. Det kan også være du har prøvet at sidde udenfor en sommer for at se en film eller en serie mens du slikkede lidt sol, men lige pludselig gik din telefon i sort med meldingen om at den var blevet for varm. Det er nogle af de mest almindelige udfordringer man har med sin telefon og derfor kommer vi her med nogle måder hvorpå du kan bruge din telefon uden at den bliver for varm eller du bliver blokeret at solens stråler.

Undgå for hurtig nedkøling

Hvis der sker det at din telefon bliver for varm, så må du aldrig tage forhastede beslutninger for at køle den ned. Du skal aldrig prøve på at lægge den i køleskabet eller i fryseren for at køle den ned, da de temperature der er der heller ikke er gode for telefonens helbred. Det bedste du kan gøre, er at slukke telefonen, ligge den indenfor eller i skyggen og vente på den køler ned mens du fortsætter med at nyde den lækre sol i jeres havemøbler

Hav det rette cover

Et cover kan være en rigtig god idé for at undgå skader på den telefon og et cover til et par hundrede kroner kan lige pludselig redde dig for en stor udgift hvis du skulle ud og skifte en skærm eller et kamera i stedet for. Men et cover er også med til at indkapsle varmen. Særligt hvis det også dække bagsiden af telefonen. Man kan få nogle covers der kun dækker rammen, som gør at varmen har det nemmere ved at slippe væk.