Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du kender det nok allerede godt. Du har allerede brugt en masse krudt på at finde ud af, om du skulle have en ny smartphone. Så har du brugt timevis på at tjekke anmeldelser, test og guides for at finde ud af, hvilken model det skulle være. Om det så var Apple, Samsung, Huawei eller en helt fjerde de trak sig sejrrigt ud af dette.

Du har nu besluttet dig for, at du SKAL have en ny smartphone, og du har besluttet dig for modellen, og så er det bare lig at finde ud af, hvor du kan købe den til den bedste pris. Det skal dog hurtigt vise sig, at være lidt sværere end du nok lige gik og troede.

For selvom internettet har gjort det let at sammenligne priser, så er det en kæmpe jungle at finde rundt i, hvordan man så rent faktisk kan finde de helt korrekte priser. Køber du uden abonnement, er der ikke så mange dikkedarer, og så er prisen prisen og den eneste forskel ligger typisk i prisen på fragt og lignende.

Skal du købe en smartphone med abonnement, bliver det straks lidt mere tricky, og her kan det være nødvendigt med en guide til de bedste mobilpriser, hvis man vil være sikker på at købe til den bedste pris. Det kan nemlig være ganske besværligt selv at gennemskue priserne.

Der er nemlig en række ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med købet af en ny smartphone, prisen er nemlig ikke bare prisen. Der er mildest talt en lang række faktorer, der spiller ind i forhold til den samlede og endelige pris.

Nogle af de ting der skal sammenlignes, hvis man vil have den korrekte pris er:

  • Prisen på mobilen (hvor der typisk er et tilskud fra teleselskabet)
  • Prisen på abonnementet (i min. 6 måneder – men tænk gerne lidt længere)
  • Oprettelsesgebyr (99 kroner er måske ikke meget, men det er stadig 99 kroner)
  • Betalingsgebyr (koster det noget at betale din regning – 39 kroner pr måned løber op)
  • Eventuel fragt (måske en lille ting, men stadig noget der bør regnes med)

Som du kan se, er der mange ting du skal holde styr på, hvis du selv vil sammenligne priserne. Og det kan derfor være en god ide at finde en guide, der har gjort alt det hårde arbejde for dig, så du kun skal kigge på den rene beløb.