Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kan stå i mange situationer, som let kan løses med leje af container. Skal du skifte fliserne i sommerhuset eller flytte langt væk, kan det billigt og gnidningsfrit gøres ved at leje en container.

 

Containerudlejning er let, da det eneste man skal, er at beslutte sig hvilken slags container, og hvilken størrelse man vil have. Man kan leje containere i alle mulige størrelser, både store, små og mellem. Lej en 20 fods container, hvis du ønsker en mellemstørrelse på din container. 20 fods containere har et indvendigt mål på 587 cm X 235 cm X 237 cm, og et udvendigt mål på 606 cm X 244 cm X 259 cm. Gulvarealet i en 20 fods container er 12,8 m2 og rumfanget er 32,7m3.

 

De forskellige slags containere.

Containerleje kan gøres på mange måder. Her kan du læse om nogle af alle de slags containere man kan leje:

 

  • En lagercontainer anvendes ved pladsmangel. Mangler du et sted at opmagasinere møbler, bildæk eller måske har du en webshop der mangler plads til opbevaring af varer, så kan lagercontaineren være løsningen.
  • Sidedørscontaineren passer til dig, der brug for en stor åbning til containeren. På denne container er åbningen nemlig på den aflange side af containeren, hvilket er praktisk hvis man har meget store ting man skal opbevare, og have adgang til.
  • Hvis du skal flytte, er flyttecontaineren den oplagte løsning. Containeren bliver leveret til din valgte adresse, så fylder du den med dine ting, og når så du vælger det, bliver containeren hentet, og transporteret til din nye adresse.
  • Hvis det du skal opbevare er specielt følsomt for kulde og/eller vind, er det sikreste valg en isoleret container. Så undgår du at få dine ting ødelagt.

 

Man kan være meget kreativ med hvordan man bruger en container, sådan kan du bruge en container.