Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan komme som en overraskelse for nogle at få at vide at mange coaches foretrækker at bruge iPhone. Samtidig bringer det også spørgsmål på banen om hvorfor det lige netop er iPhone. Det er ikke fordi at der direkte er et link mellem coaching og iPhone.

Men det er klart, at er man under en uddannelse og uddannelsen afhænger af bestemte apps, så kommer der problemer hvis appen ikke dækker flere brands. Der findes naturligvis alternative apps, men der kan coachen ikke med sikkerhed hjælpe dig teknologisk igennem.

Coaching og team

Netop det med at hjælpe dig gennem det teknologiske, er et vigtigt skridt i hele processen. At man kommer til at være en del af et team, handler lige så meget om at have flere ting til fælles. Her kan en iPhone være et godt sted at starte. Ikke alene er man fælles om et brand, men man kan kommunikere med andre på coachuddannelsen med specificerede apps der kun findes på disse telefoner.

Men fællesskabet breddes ud når uddannelsen begynder at gå i gang. Her kan apps både bruges i kommunikation mellem coach og deltagere, men også coach til coach og deltager til deltager. Man kan følge hinandens udvikling, arbejde sammen og lave aftaler.

Med test og undersøgelser lærer man hinanden og sig selv at kende på funktionelle måder. Fx hvis man ved hvor man ligger på enneagrammet så vil coachen allerede vide hvor dine styrker og svagheder er. Med den viden vil du så få en masse at arbejde med. Du kan lære gennem enneagrammet hvordan du bedre tilrettelægger en hverdag eller dine fremtidsplaner, så det føles mere overkommeligt.

Dernæst kommer at enneagrammet også kan afsløre hvor du bør placere dig i forhold til større vennegrupper, hvilken rolle du kan spille i den. Ligeledes kan du med en sådan test også finde ud af hvor din egen omgangskreds er, og det vil hjælpe til at forstå mange ting der med tiden foregår.

Et godt sted at finde en coachuddannelse

Et godt sted at finde coaches eller en coaching uddannelse er hos mindjuice.com. Mindjuice er både et coaching firma såvel som en uddannelse og man vil se at en stor andel af deres medarbejdere benytter iphones gennem deres arbejde.

De elsker iphone fordi det er et åben og lige til mulighed for at coache, planlægge kurser og coaching forløb. Her gør iPhone det let og tilbyder mange apps, som er brugbare for de kommende coaches.

Samtidig går den digitale hjælp til coaching uddannelse også hen og bliver ens egen oversigt over fremgang og metode. Der bliver ens iphone pludselig stedet hvor du ved hvordan du skal gøre tingene, og hvordan du har udviklet dig parallelt med at du har samlet dig viden.

Så lige såvel som at din iphone er nyttig for dig hvis du bliver coachet af nogen, så vil du også få gavn af at kunne se tilbage på hele din udvikling, og coachen vil ligeledes kunne evaluere med dig ud fra det.