Smartphone

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Smartphones spiller en enorm rolle i vores hverdag, både på jobbet og hjemme i privaten. På jobbet bruges den eksempelvis til at tale med kunder og leverandører, mens den bruges til sociale medier, og kontakt med venner og familie derhjemme. Smartphonen er begyndt at spille en større og større rolle i arbejdslivet også, fordi mange af virksomhedens systemer er blevet kompatible med smartphones, og hermed er det blevet muligt for medarbejdere at løse mange opgaver via deres smartphones.

Hold styr på tiden fra din smartphone

En af de helt nye funktioner som for nyligt er blevet tilgængelig på smartphones, er et tidsregistreringssystem til virksomheder. Mange virksomheder er begyndt at anvende tidsregistrering, fordi det giver dem et langt bedre overblik over deres ressourcer. Når virksomheder kan indsamle data omkring medarbejderes tidsforbrug på diverse opgaver, bliver det nemmere at holde styr på ressourcerne, fordi virksomheden indsamler et samlet overblik. Dette overblik kan de bruge til at planlægge fremtidige ressourcer, så de kan blive så effektive som muligt.

Det er vigtigt at tidsregistreringssystemet er simpelt og letanvendeligt for medarbejderne, så de har mulighed for at anvende det både på kontoret, men også når de er på farten eller ude for at besøge kunder. Hvis systemet er let at anvende, vil det lynhurtigt blive en integreret del af medarbejdernes arbejdsdag.

Derfor er systemet så smart

Mange virksomheder bruger ikke kun tidsregistreringssystemer til at planlægge deres ressourcer. Det er ligeledes her de registrerer flex, ferie og fravær fra arbejdspladsen, som i sidste ende kan bruges til udbetaling af løn, hvis systemet sættes op med lønudbetalingssystemet. Systemet fungerer ligeledes godt til dokumentation af, hvilke opgaver medarbejderne løser, samt hvor lang tid de bruger på dette.

Det er utrolig smart at disse systemer bliver kompatible med smartphones, fordi smartphones er sådan en vigtig del af hverdagen. Vi har dem altid på os, og derfor er det ideelt at kunne køre vigtige systemer på dem.