Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

PS4 er en populær spillemaskine, og der kan hurtigt gå mange timer med vennerne, når der bliver tændt for en PS4. PS4 bliver dog endnu sjovere, når du har det rigtige tilbehør til den. Det vigtigste tilbehør er selvfølgelig et par gode controllere. Uden dem kommer du ikke langt i dine PS4 spil. PS4 controllere kan fås i forskellige designs og i forskellig kvalitet. Derfor kan det godt føles lidt forvirrende, når der skal investeres i et par nye controllere. For hvor er det lige bedst at købe dem henne? Dette kan du blive klogere på i de følgende to afsnit, hvor du også kan blive inspireret til, hvad der ellers findes af PS4-tilbehør på markedet.

Find den rigtige PS4 controller

Det kan først og fremmest anbefales at undgå de billige modeller, når det kommer til PS4 controllere. For kvaliteten er ofte bare derefter, og så vil du alligevel skulle udskifte controlleren efter kort tid. Derudover kan du finde nogle controllere i høj kvalitet på internettet, som samtidig ikke koster en bondegård. Det vigtigste er sådan set bare, at du køber igennem en forhandler, som er pålidelig, og sælger PS4 controllere i ordentlig kvalitet. Det kunne eksempelvis være her: PS4 controller. Dernæst kan du altid vælge et design, som du synes ser fedt ud.

Udvid spiloplevelsen med ekstra tilbehør

Nogle spil bliver bare endnu federe, hvis du har noget ekstra tilbehør til din PS4. Dette kunne eksempelvis være racerspil. Her kan du investere i et rat, sådan så du gør spiloplevelsen mere ægte. Det kan også være virtual reality-briller eller måske noget helt tredje. Dette kommer i høj grad an på, hvilken type spil, du er fan af. Det kan ikke desto mindre anbefales, at du tjekker udvalget ud til dine yndlingsspil. For måske findes der noget udstyr derude, som kan gøre spiloplevelsen endnu bedre.