Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du kender sikkert til problematikken, når der skal laves en aftale med at mødes med venner, finde en tid til den næste bloddonor tapning eller næste konsultation hos en fagmand. Så er der altid noget andet der er i vejen, eller noget som gør at man ikke lige kan nå det – lige netop den dag. Man ville derfor af og til ønske at man kunne klare bare nogle aftaler online. Dette er heldigvis muligt hos de fleste psykologer – hvis du har konsultationer hos sådanne.

Travl hverdag

Online konsultationer eller online terapi, kan være en rigtig stor hjælp for de personer, som har svært ved at få presset sådanne aftaler ind i kalenderen. Så kan du netop tage samtalen lige der hvor du er. Online samtaler med sin psykolog er faktisk lige så godt, som hvis man sad overfor personen, da samtalens kvalitet og emne ikke vil være anderledes, trods afstanden.

Sommerferie

Online terapi er også noget som kan være ganske populært i denne sommertid, da man sagtens kan få en samle, selvom du er på ferie et helt andet sted i Danmark. Du skal som regel bruge en computer med webcam, men kan også sagtens bruge din smartphone, eller tablet – her er der ingen begrænsninger.

Lang afstand til psykologen

Online psykolog samtaler kan også bruges, hvis du har fundet dig en psykolog som du synes om, men som ikke ligger i nærheden af hvor du bor. På den her måde, kan du nemt have en samtale med den psykolog som du ønsker, selvom du sidder i Sønderborg, og du har psykolog i Århus.

Alt i alt gør online terapi dig mere fleksible med dine psykolog samtaler, og du vil ikke skulle droppe at gå til psykolog,, blot for disse benspænd, som bl.a. er nævnt i denne artikel.