Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du læser med på denne side, er der nok ikke den store tvivl om, at du allerede ejer minimum en smartphone og sikkert har gjort det i mange år. Du bruger sandsynligvis allerede din smartphone til en masse ting. Du tjekker mails, du hopper på Facebook, ser lige hvordan vejret bliver, bestiller din næste togrejse, ser måske en serie på Netflix eller bruger den som modem, hvis du skal have din computer online på farten.

Vores telefonabonnementer er da også begyndt at indeholde mange flere ting end bare lige taletid og gigabytes, da vi netop bruger vores telefoner til meget mere end det.  Hvis du ser her på CBB mobil, priser og aktuelle tilbud, og du vil se at det ikke kun er prisen der er i fokus men især også de ekstra ydelser der er, hvilket kan være alt fra Tidal og lignende.

Der er slet ikke nogen tvivl om, at fremtiden bærer i retning af, at vores abonnementer kommer til at dække mere og mere, og at teleselskaberne hellere end gerne vil tage en større bid af kagen og tilbyde flere ting, hvilket kan være alt fra musik og tv som vi kender det fra i dag, og til endnu flere løsninger på sigt. Det kan være abonnementer der kommer med årskort til zoologiske haver og lignende.

Hvad byder fremtiden på?

Noget af det, os der er vilde med smartphones, går og snakker om, er hvad fremtiden kommer til at bringe, og hvad vi vil kunne bruge det lille apparat til, som vi alligevel går rundt med i lommen.

Mobile betalinger er allerede meget langt fremme, og de fleste kender naturligvis allerede til mobilepay, som efterhånden kan bruges til alt fra netbetalinger til betalinger i butikker, udover overførsler mellem private.

Internettet bliver hurtigere og hurtigere og 5G står på for døren og er klar til at overtage 4G inden for ganske kort tid. Hastighed er nemlig af de afgørende faktorer, når det kommer til vores smartphones, hvor vi ikke vil vente på tingene.

En anden ting er lagringsplads. For ganske få år siden klarede vi os med et par gigabyte, men nu er normen og kravene i den grad rykket, og 256 GB er allerede en realitet i mange modeller. Der arbejdes på flere der kan lagre helt op til en terabyte, hvilket nok er normen inden for et par år i alle nye modeller.