Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

IT-branchen er en branche, som aldrig står stille. Det skal forstås på den måde, at der hele tiden bliver præsenteret nye og optimerede løsninger, der skal erstatte ældre løsninger. Hvis du ønsker at følge med disse tendenser, kan det være, at du skal overveje at tage et AWS kursus. I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for, hvad AWS er, og hvordan AWS kan påvirke din karriere i en positiv retning.

Hvad betyder AWS?

Først og fremmest er AWS en forkortelse for Amazon Web Services. AWS handler om Cloud Computing, hvorfor AWS er en af de førende leverandører på markedet. Et AWS kursus vil i høj grad være medvirkende til, at du får den nødvendige og basale forståelse i forhold til AWS-platformen. Når du har bestået et AWS kursus, vil du opnå en AWS certification, som bekræfter, at du har forstået AWS, og du kan anvende AWS-platformen i praksis.

Der findes flere forskellige sværhedsgrader, når det kommer til AWS kurser. Det betyder, at det ikke vigtigt, hvilken forståelse du har for AWS i forvejen. Hvis du aldrig har hørt om AWS før, kan du eksempelvis finde et begynderniveau, hvor du bliver præsenteret for de relevante elementer, så du er klar til et mere avanceret niveau senere.

Hvorfor skal jeg tage et AWS kursus?

Der er flere grunde til at tage et AWS kurset. Som der bliver nævnt i det indledende afsnit, er IT-branchen i en rivende udvikling, hvor det er vigtigt, at du er klædt på til at følge med i disse tendenser. Hvis du har en AWS certificering, kan du påvise, at du har en forståelse for AWS platformen, hvilket signalerer, at du følger med i udviklingen.

Der er ingen indikationer, der taler for, at denne udvikling vil stoppe snarligt. Derfor handler det bare om at hoppe med på bølgen, så du kan forblive aktuel i IT-branchen.