Flere virksomheder vælger at få udviklet en app

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ingen hemmelighed at flere ting foregår på mobilen efterhånd. Mobilen er med os overalt og telefonen bliver flittigt tjekket. Flere studier viser at unge mennesker i gennemsnit bruger deres telefon mere end 5 timer om dagen. Hvilket svare til en tredjedel af den tid, de er vågne. Ikke mindre end 85 gange tjekker de deres smartphone, hver dag. Det ikke kun de unge der er slemme. Studiet viser at hver dansker i gennemsnittet tjekke sin telefon 2,5 i timen, i løbet af dagen. Det har forskellige virksomheder naturligvis fået øjnene op for. Derfor få flere og flere virksomheder udviklet en app til telefonen, eller får hjemmesiden optimeret til mobil.

Tingene er blevet nemmere på mobilen

I og med flere og flere benytter mobilen, sidder der udvikler verden over og hele tiden finder nye funktioner til at forbedre oplevelsen på telefonen. Rigtig mange virksomheder vælger at lave en applikation, hvor man nemt og hurtigt kan købe, booke og bestille diverse ting nemt og hurtigt. Det ikke kun store webshops som vælger denne løsning. Men stort set alle slags virksomheder som tilbyder et produkt hvor det giver mening at tjekke tingene via mobilen. Hvis du fx skal afhente en pakke, gøres det nemt og enkelt via mobilen, eller hvis du skal leje et lagerhotel, har du ligeledes også alle oplysninger på mobilen. Naturligvis ses det i større omfang  af apps inden for online handlen

Mobilvenligt website er et must

For enhver hjemmeside handler det om at den skal kunne findes frem hvis en kunde efterspørger virksomheden. Derfor bliver med nødt til at rette sig efter Googles retningslinjer, og en af dem er at en hjemmeside i dag, skal være mobilvenligt. Den ændring er set i forhold til den større andel af mobilbrugere verden over.  En anden grund til at mange vælger at bruge mobilen i stedet for computeren, skal også ses i forhold til, at mange hjemmesider er blevet mobilvenlige.