Mobil app udvikling i fremtiden

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Netflix er efterhånden så udbredt, at de ikke er til at komme uden om og når man skal på ferie eller til arrangementer, er det næsten et krav, særligt hvis man har børn, at der skal være styre på Netflix-streamingen. Det gør også, at du er nødt til at være forberedt og have det rigtige abonnement, for at kunne tilfredsstille hele familiens behov. 

Har du en familie, er det ikke nok med et almindelige Netflix abonnement, der er nemlig kun mulighed for at enkelt person fra husstanden, ser Netflix af gangen.

Ikke overraskende, vil du ikke få meget andet end tegnefilm og ungdomsfilm at se, hvis du ikke investerer i en pakke, hvor flere enheder kan være på. Der findes Netflix abonnementer, hvor du både kan se Netflix på mobilen, mens du også ser på et fjernsyn, computeren mv. på en og samme tid.

I et standard abonnement, som ikke er det mindste, det hedder nemlig basis, har du mulighed for at se Netflix på to skærme af gangen, men ikke engang dette er nok for den mellemstore familie og derfor er du faktisk nødsaget til at tage det Netflix abonnement der hedder Premium. Her er der mulighed for hele 4 skærme på en gang.

Se mere om Netflix priser og abonnementsvilkår på denne side.