mobiler

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I en undersøgelse fra 2016 viser det sig at hele 78% af voksne danskere har sig en smartphone. Mange har blot en smartphone for at kunne ringe og sende sms’er fra den. Mulighederne er langt større og i denne artikel giver vi dig et indblik i hvordan du får mest muligt ud af din smartphone.

Det findes mange måder hvorpå kan få mere ud af din smartphone, se listen herunder:

Batterilevetid – Her har vi det mest simple og enkle tip på listen, nemlig sluk telefonen. Hvis du ikke lige mener at du kan tillade dig at holde telefonen slukket i længere tid, er det her nogle lidt mere seriøse bud.

Lav sort baggrund. Mange smartphones har Amoled skærme kan spare strøm ved at anvende en sort baggrund, frem for hvid, da lyse pixel bruger mere strøm. Det er også muligt at skrue ned for lyset i skærmen, og derved øge batteritiden. Et godt tip er også at slukke for alle de apps som bruger wifi, bluetooth eller gps. De ressourcer bruger nemlig meget batteri.

Sikkerhed –  En god idé er at benytte fingertouch, på de mobiler hvor mulighed er. På den måde er du hurtigt i gang med at arbejde med telefonen og du er fri for at huske en adgangskode

Det rigtige mobilselskab – Nogle mobilselskaber tilbyder forskellige tillægstjenester, som musik, film og magasiner. Ligeledes bør du vælge et mobilabonnement hvor du har mulighed for at benytte 4g netværket. Et lavprisselskab som CBB mobil tilbyder 4g telefoni. Ligeledes er CBB Mobil kundeservice og kundetilfredshed helt i top, og du har mulighed for at tjekke og betale regninger via mobilen.

Skriv gerne til os hvis du har flere gode tips og tricks til at få mere ud af din smartphone. Se evt. denne artikel med fif til mobilen her.

DEL
Næste artikelFremtidens smartphone og telefoni