Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange mennesker i dag, bruger rigtig meget tid på deres smartphones og det kan have store konsekvenser både lige nu og her, men det kan også have store konsekvenser på den lange bane. Derfor kan det være at du skal overveje at bruge mindre tid på din mobil, her vil vi i hvert fald komme med en masse fordele der måske kan overtale dig til at bruge mindre tid på mobilen

Du ser mere af verden

Hvis man begynder at kigge mere op i stedet for ned, så vil man opleve hvor smuk den virkelige verden rent faktisk er. Man kan se mange flotte opstillede billeder på Facebook og Instagram, men det der faktisk er smukkere end det er at se tingene i virkeligheden. Desuden kommer du aldrig til at se den video du har optaget fra koncerten på festivalen i sommers igen. Pak derfor mobilen væk og nyd oplevelsen i stedet

Undgå øje skader

Skærme fra den meste teknologi udskiller dårligt lys og det kan være med til at påvirker dine øjne på en meget negativ måde hvis det bliver udsat for den slags lys for længe ad gangen og for meget. Derfor er der også mange der arbejder foran en computer hele dagen, der bruger bestemte skærmbriller der kan blokere for lyset.

Mere nærhed

Du vil ret hurtigt opleve at du får mere tid til rådighed til f.eks. at være sammen med din partner eller din familie. Det er helt sikkert noget i begge to gerne vil drage positiv fordel af og hvis din partner samtidig er, i ”forsøget” samtidig så vil i begge to jo lige pludselig have meget mere tid til hinanden. Den ekstra kunne i jo f.eks. vælge at bruge i soveværelse og nyde godt af den nærhed i kan få af hinanden der, mangler man lidt inspiration til det kan man finde det her.