Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du et arbejde, hvor du har opgaver der skal laves derhjemme, eller mails der skal besvares? Det kan være fristende at hive din smartphone frem og begynde at besvare mails fra den, fordi det er let og ligetil. Men det kan godt være meget anstrengende for dine øjne, hvis du skal sidde og skrive og koncentrere dig i længere tid på en så lille skærm. Derfor kan du med fordel lave dit eget hjemmekontor, hvor du kan sætte dig hen i stedet.

Arbejd fra en computer i stedet

Det er langt lettere at sidde og arbejde fra en computer, hvis du ofte har opgaver, der skal klares derhjemme. Nu skal du bare finde den helt rette computer til dit hjemmekontor. Du kan f.eks. vælge en computer fra Phillips, så find dine Phillips produkter her. Udover en computer har du selvfølgelig brug for en god stol at sidde i og et bord, der passer til. Hvis ikke du sidder godt, risikerer du at få ondt i kroppen i længden.

Skab en lækker arbejdsplads

Når du skal sidde og arbejde i længere tid, er det rart at sidde i et rum, hvor du bliver motiveret. Derfor gør det ikke noget, at du gør lidt ud af indretningen, så du kan lide at være der. Du kan f.eks. pynte op med grønne planter, et fint gulvtæppe, billeder på væggen eller male en væg i din yndlingsfarve.

Lav plads til at være kreativ

Hvis du gerne vil kunne visualisere dine idéer eller gøre dit kontor mere personligt, kan du lave en stor opslagstavle. På den kan du både hænge deadlines, fede citater, flotte billeder, forskellige udklip eller plakater, der inspirerer dig. Når du skal sidde og arbejde, er det godt at have noget på væggene, der er rart for øjnene at kigge på.

DEL
Tidligere artikelHold smartphonen far køreturen
Næste artikel