Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ens mobiltelefon er en maskine med utallige af muligheder for at gøre nærmest alt mellem himmel og jord. Derfor kan mobilen også være et uundværligt værktøj både på arbejdet men også til underholdningen i løbet af din dag. Det sker oftest at når man lige har 5 minutter hvor man skal vente på bussen eller du blot har 5 minutter hvor du ikke skal noget at det så er telefonen der blive hævet frem for at underholde dig i de 5 minutter. Derfor er telefonen for mange i dag blevet et uundværligt værktøj som folk ikke kan forestille sig at leve uden.

Din mobiltelefon kan også sagtens bruges til at underholde en hel forsamling og derfor har vi her samlet til råd til hvordan du kan stå for underholdningen ved hjælp af mobiltelefoner på din arbejdsplads

Lav en quiz

Det kan være en sjov idé at lave en quiz om mange forskellige emner, om jeres arbejde, jeres kollegaer eller meget andet. Der findes mange quizprogrammer for man kan projektere spørgsmålet op på en storskærm og så svarer folk på deres egne telefoner. Dermed kan man også hele tiden se hvem der i spidsen for quizzen. En klassisk musikquiz hvor man kommer ind over en række forskellige genre og årstal er også altid et hit, og noget hvor mange folk kan komme helt op i det øverste felt.

Få andre til at stå for underholdning

Hvis det er sådan at du alligevel ikke selv gider at stå for underholdningen eller nogle af de andre dele af jeres årlige firmajulefrokost så er det heldigt at man altid kan vælge at booke et event bureau til at stå for alt det praktiske. Derfor et det eneste du skal gøre at finde en dato med dine kollegaer og møde op på dagen med dit gode fest humør.