WORX LANDROID M 800 VS. ROBOMOW RC304U ROBOTPLÆNEKLIPPER

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er snart ikke grænser for at smartphonen kan bruges til. Flere og flere ting i hjemmet kan nu styres via mobilen og ellers programmeres til at udfører forskellige opgaver. Græsslåmaskinen er heller ingen undtagelse. Eller rettere sagt Robotgræsslåmaskinen. Der findes efter hånden en lang række forskellige typer på markedet og i dette indlæg tester sammenligner vi 2 konkurrenter, som begge sammen kan betjenes via smartphonen. Ens for de 2 robotter er af kører efter kant bånd, og at de kan styres via en app fra smartphonen.

WORX LANDROID M 800 VS. ROBOMOW RC304U ROBOTPLÆNEKLIPPER

#1 WORX LANDROID M 800 ROBOTPLÆNEKLIPPER

Denne robotplæneklipper vandt bedst i test hos Aftonposton. Det som den blandt vandt på var driftsikkerhed og den enkelte måde at sætte op. Man sætter bare kantafgrænsning op langs plænen, og så klarer robotten resten. Den vender selv tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for batteri. Den er ideel til haver på op til 800 m². En af de store fordele ved denne er den meget kompakte størrelse, hvilket gør, at den kommer rundt i alle hjørner og kanter i haven. Ved legehuse og bålpladser bør du opsætte kantafgrænsning, så den ikke kører ind i tingene. Ligeledes kan den programmeres og opsætte via appen Landroid Worx, som har en enkelt guide

#2 ROBOMOW RC304U ROBOTPLÆNEKLIPPER

Det som Robomow vinder på er dens unikke kantklip, hvor du  være sikker på, at du står tilbage med en perfekt trimmet græsplæne, hvor der er taget hånd om hver detalje og hvert eneste hjørne. Her har du mulighed for at sætte robotten igang via Robomows App, og følge dens aktivitet.

Summasummarum:

Der er ingen tvivl om at funktionerne i Robomows app tilbyder flere muligheder og selve klingen er mere kraftig end Worx. Dog fungere den daglige programmering og driftsikkerheden bedre på Worx. Du du skal gøre op med dig selv om funktionerne i de forskellige apps er vigtige eller om det er den høje driftsikkerhed.