Børn i bilen

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Køreturen syd på kan godt blive lang, hvis man er en lille purk som sidder sikkert fastspændt i en autostol i timevis. Heldigvis findes der masser af apps til helt små børn, der stimulerer deres kreativitet, opfindsomhed og nysgerrighed, men som samtidig er helt enkle og intuitive. Der er allerede mange apps på markedet, og kvaliteten kan være meget svingende. Derudover så er der selvfølgelig også problemet med apps som kræver internetforbindelsen. Vi har fundet et 3 apps der alle byder på god og lærerig underholdning til bilturen og ingen af dem kræver internetforbindelse.

Rasmus Klump (mellem 1- 4 år)

En klassiker inden for apps. Rasmusklump er flot og en af de mest indholdsrige apps. Der er puslespil, dansespil, tegnefilm, pandekageværksted, huskespil, bøger, malebog m.m.
Med Rasmus klump får du timevis af underholdning.
Når indholdet er købt og hentet, kræver app’en ikke internetforbindelse.
Rasmus Klump app’en er sjove udfordringer, dans og hjernegymnastik.

Drawings (mellem 1-12 år)

’Drawing’, er for så vidt gratis, men man kan tilkøbe forskellige tillægspakker, få fjernet reklamer og vælge mellem flere farver. Det kan godt betale sig at fjerne reklamer, så barnet ikke trykke på dem og på den måde kommer ud af app’en og det kostede ikke alverden.

På Drawings kan man vælge mellem mange forskellige farver og baggrunde, og kan let ændre på stregtykkelsen. Derudover kan man et skridt baglens, hvis man fik tegnet forkert, eller man kan bruge viskelæderet. Man kan desuden indsætte ikoner med alt lige fra forskellige madvarer, transportmidler, dyr og juleting.
Man kan selvfølgelig gemme og printe de små mesterværker.

Snip Snap Snuderne (mellem 0-2 år)

Rigtig god app til de allermindste med mange af de klassiske børnesange samt en fin historie om Snuderik og hans ven Snip. Sangene synges med fagter, og børnene lærer meget hurtigt at synge og fagte med. Når indholdet er betalt og hentet, skal man ikke bruge internet

Saxo premium (4-?)

Saxo Premium er Saxo’s app, hvor man både kan downloade e-bøger og lydbøger. En lydbog er en perfekt måde at fordrive tiden i en bil. Det er naturligvis ikke lige altid, at børn og voksne gerne vil høre det samme, men alle kan sætte pris på en god fortælling, og man bliver aldrig rigtig for gammel til klassikere som Lille Virgil, Otto er et Næsehorn og lignende. At høre lydbøger mens man kører kan få tiden til at flyve afsted. Du kan læse mere om Saxo premium her. Det er desuden en app der kan anbefales til alle kør-selv-ferier, også hvis du ikke har børn med.